Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Felülnézetből is káprázatosan néz ki Nemazalány ágyon fekve

Újabb látványos tartalommal örvendeztette meg követőit Nemazalány, nem sokkal a szilveszteri köszöntés után.

Fotó: Instagram/Nemazalány
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig is érdemes Fanniról beszélni, és nemcsak a tehetséges, valamint a szépsége miatt, Egy egyedülálló karakter, aki bizonyította, hogy a YouTube-nak mekkora ereje van az internet világában.

Fontos megemlíteni, hogy mekkora követőtáborral rendelkezik, csak az Instagramon már több mint 272 ezeren követik, és a posztjai különösen népszerűek. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy nem tartozik azon hírességek közé, akik napi szinten posztolnak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Semmilyen görcsöt nem lehet érezni Fannin, akit sokan csak Nemazalány néven ismernek. Az időközben kész nővé érett énekesnő rendkívül népszerű a közösségi médiában, a szilveszteri posztját például több mint 33 ezren like-olták.

Őrület: Metzker Viki fenékformája Baywatch-ért kiállt

Nem hagyja unatkozni a követőket, akik között sok férfi és nő van, idősebbek, fiatalok, kicsik és nagyok. Sokan pedig rajongásig szeretik őt, azt amit csinál és izgatottak az új dalok miatt.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.