Őrület: Metzker Viki fenékformája Baywatch-ért kiállt

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Hujber Dávid

2022. január 8. - 10:43

Nagyon is el tudnánk képzelni ezt a formát a Baywatch-ban, és ez igen komoly dicséret, hiszen magasan volt a léc a legendás sorozatban.

Az idősebb generáció számára biztosan sokat mond a Baywatch, aminek forgatásai évtizedekkel ezelőtt kezdődött meg. Ezen a sorozaton nőttünk fel, egyszerűen imádtuk, mai szemmel persze sok jelenet már inkább megmosolyogtató.

Akkor azonban még erőteljesen izgultunk, hogy mi lesz Mitch Buchannonnal és társaival, akik hamar kedvencé váltak. David Hasselhoff ezzel a sorozattal is hatalmasat gurított, igazi szexszimbólummá vált, akárcsak a 70-es években.

Valószínűleg Metzker Vikinek is van pár éles emléke arról az időszakról, és jól ismerheti a sorozatot. Ha ki kellenje választanunk öt olyan hazai sztárt, akit el tudnánk képzelni ebben a szerepben, akkor Viki kérdés nélkül ott lenne.

Exatlon: Somhegyi Krisztiánnak nem tetszik, amit Virág András csinált

Számunkra nem kérdés, hogy Metzker Viki minden formájában és karakterében hozná a sorozatban látott vizitmentők kinézetét. Sőt, biztosan az egyik legnépszerűbb lett volna, egy igazi vonzó nő, akiért odavannak a férfiak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.