Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Bezárta autója csomagtartójába COVID-pozitív fiát egy tanár

Letartóztattak egy texasi tanárt, miután a gyanú szerint bezárta az autójának csomagtartójába pozitív koronavírus-tesztet produkáló fiát.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tyler Lastovich
Epic
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A helyi média alapján a BBC arról számolt be, hogy a 41 éves Sarah Beam nagyon nem akarta elkapni a fertőzést, ezért annak érdekében, hogy megvédje magát a kitettségtől, az autója csomagtartójába zárta a fiát, amíg a tesztközpontba utazott.

Egy helyszíni szemtanú szerint egyszer csak hangokat hallottak a csomagtartó felől és amikor kinyitotta a polgári szakmája szerint tanárként dolgozó Beam az autót, mindenki számára világos lett, hogy a 13 éves fiú ott hever a csomagtartóban.

A helyi média tudomása szerint a 13 éves fia pozitív tesztet produkált, azonban ezt még egyszer le akarta ellenőrizni, ezért a tesztközpontba vitte, hogy megerősítse vagy cáfolja az első teszt eredményét. Az anyuka azonban félt a fertőzéstől, ezért inkább csomagtartóba tette a fiát.

Egy egészségügyi dolgozó egyébként a tesztközpontban közölte az anyukával, hogy egészen addig, ameddig a fiút nem engedi az autó hátsó ülésére ülni, nem fognak elvégezni rajta koronavírus-tesztet.

A helyi rendőrség letartóztatta az édesanyát kiskorú gyermek veszélyeztetése miatt, a valamint az erről szóló közleményükben jelezték, hogy Beam lépése komoly testi sértéshez vezethetett volna, amit csak szerencsével sikerült elkerülni.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Orbán Viktor teljes vállszélességgel védte meg a tanárokat

A miniszterelnök visszautasította a súlyos vádakat, és megvédte a magyar pedagógusokat, akiknek többsége kiváló munkát végez.