Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
453,95 Ft
Bitcoin
64,245 $

Xbox Live Gold előfizetők figyelem: korlátozott ideig ingyenes a Battlefield 2042

A Microsoft Free Play Days jóvoltából most az Xbox Live Gold előfizetők számára is lehetőség nyílt arra, hogy ugyan korlátozott ideig, de ingyenesen kipróbálhassák a DICE játékát.

Fotó: EA
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Xbox Free Play Days keretében kipróbálható játékok újabb sora került nyilvánosságra, és azt kell mondjuk, az egyik ajánlaton nekünk is megakadt a szemünk: a mindössze néhány hete megjelent Battlefield 2042 január 6. és 9. között ingyenesen kipróbálható.

A kezdeményezés nagyon hasonlít a Valve Steam Free Weekend akcióihoz, mivel a Microsoft manapság rendszeresen együttműködik bizonyos fejlesztőkkel, hogy azok számára is biztosítsák a játék kipróbálásának lehetőségét, akik valamiért lemaradtak róla. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A legjobb az egészben pedig az, hogy nem csupán kevésbé ismert indie-játékok szerepelnek a változó kínálatban, hanem olyan AAA-címek is, melyek minden játékos szívét megdobogtatják, így ez a lehetőség tökéletes minden Xbox Live Gold tag számára.

S bár nem meglepő, ha látunk egy-egy nagyobb címet, az azért kifejezetten ritka, hogy egy Battlefield 2042 kaliberű játék jelenjen meg a platformon, ugyanis bár a közelmúltban már olyan játékokat láthattunk az akció keretében, mint a Ghost Recon: Breakpoint és a Borderlands 3, ezek már több mint két évvel ezelőtt debütáltak.

S bár a Battlefield 2042 elég masszív kritikákat kap a játékosoktól, ennek ellenére is igen szépen fogy, ugyanis már a megjelenés hetében 4,23 millió példány talált gazdára, ami bőven megelőzte a Battlefield 1 és a Battlefield 4 eladásait, habár még így is elmarad a Battlefield 3 eladási rekordjától.

Az EA talán kicsit elhamarkodottan adta ki a játékot, ugyanis egyáltalán nem abban az állapotban került ki, mint bármelyik korábbi cím, melyet a Free Play Days keretében kínáltak, és nem túl stabil, annak ellenére, hogy teljes mértékben az online többjátékos módjától függ a játék.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Így startolt el a forint hétfő reggel

Nézzük meg közelebbről, hogyan kezdte a napot a forint hétfő reggel, a hét első napján a devizapiacon.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.