18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,220 $

Baltával agyonverte, majd felgyújtotta partnerét egy nő

Gyilkosság bűntette miatt indítványozták annak a nőnek a letartóztatását, aki 2022. január 1-jén ököllel, baltával ütötte élettársa fejét, majd felgyújtotta.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ittas nő 2022. január 1-jén, a késő esti órákban bajóti otthonukban előzetes szóváltást követően bántalmazta élettársát. Többször nagy erővel, ököllel, majd baltával megütötte a sértett fejét – írta az ugyeszseg.hu.

Ezt követően kabáttal letakarta a sértett felsőtestét, a kabát alá fahasábokat és papírt tett, majd felgyújtotta az ekkor már eszméleténél nem lévő, és nem mozduló sértett testét, végül elhagyta a helyszínt. A sértett a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

A sértett halála a koponyára mért többrendbeli, nagy erejű erőbehatás eredményeképpen kialakult nyílt agyroncsolódás miatt következett be.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nőt.

Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egy hónap időtartamra elrendelte a nő letartóztatását tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Guardiola magára vállalta a Manchester United elleni Fa-kupa vereséget

A Manchester City edzője szerint neki köszönhető az, hogy a Manchester United nyerte meg az FA-kupát.