Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,17 Ft
Euró
385,36 Ft
Font
448,44 Ft
Bitcoin
61,747 $

Exatlon Hungary All Star: dráma, Zalán megint megsérült, ennyi volt? (videó)

Egészen hihetetlen, hogy mennyire szerencsétlen a Farm VIP győztese, mintha el lenne átkozva, és lehetséges, ez most nagyon sokba kerül számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Novák Zalán
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary nem játszótér, sokkal komolyabb annál, még akkor is, ha kívülről annak tűnik. Noha kiváló atléták küzdenek egymás ellen, mind profi és félprofi szinten, mindig benne van a pakliban a sérülés veszélye.

Az elmúlt években nem egy súlyos sérülést láthattunk már, kivétel nélkül mind egy szerencsétlen mozdulatnak volt köszönhető. A harmadik évadban különösen sok volt a sérülés, többen emiatt adták fel. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Gondoljunk csak Szabó Franciskára, aki először azt hihette, hogy eltört a lába. Ugyan nem tört el, pár szalag elszállt a lábában, és noha mindent megtett, hogy folytatni tudja, fel kellett adnia.

Exatlon Hungary All Star: így búcsúzott el Palik László utódja

Jelenleg az All Star évada zajlik, aminek Zalán is a tagja, aki komoly esélyesként vághatott neki az új dominikai kihívásnak. Nos, már az első napon megsérült, a combjával akadtak gondok, és igen vészjósló volt a helyzet.

Lapozó: 1 2

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.