Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

A kormány tovább növeli az egészségügyben dolgozók fizetését

Az emberi erőforrások minisztere a közösségi médiában beszélt az egészségügyi dolgozók helyzetének könnyítéséről.

...svg content...Fotó: Csehely Csilla bõrgyógyász igazolást ad egy férfinak, miután beoltotta a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina második adagjával a Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2022. január 6-án. (MTI/Balázs Attila)
Belföld
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

“A magyar kormány 2010-től kezdve kiemelten kezeli az egészségügyben dolgozók erkölcsi és anyagi megbecsülését. Az új egészségkultúra egyik fontos eleme, hogy a legjobb körülményeket biztosítsuk az egészségügyi ellátórendszer munkatársai számára”

– mondta.

Kiemelte, hogy minden idők legnagyobb béremelését hajtották végre, így nem csak az orvosok fizetése nő, de átláthatóbb foglalkoztatási és bérezési körülményeket is tudnak teremteni.

Elmondta, hogy a mostani lépés egy többéves program első állomása, amely által az orvosok fizetése 2023-ra két és félszeresére emelkedik.

Hozzétette, hogy befejeződött az egészségügyi szakdolgozók négylépcsős béremelése, akiknek az alapbére összesen 72 százalékkal növekedett a 2018-as illetményhez képest.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.