Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Kun Agüero visszatérhet a Manchester City-be?

Az argentin csatár kénytelen volt mindössze 33 évesen szögre akasztani a stoplist a szívproblémái miatt.

...svg content...Fotó: EPA/Andreu Dalmau
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Agüerónak októberben derült fény a megromlott egészségügyi állapotára, majd két hónappal később be is jelentette, hogy felhagy a profi labdarúgással. Jelenleg Dél-Amerikában nyaral, és nem árult el semmit arról, hogy mit tervez a jövőben.

Angliában azonban az a hír járja, hogy a City szívesen foglalkoztatná korábbi sztárját, nagyköveti feladatokat adnának neki, ezért vizsgálják a lehetőséget, hogyan lehetne a legjobban megoldani a dolgokat – írja a The Sun. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A Premier League klubnál jelenleg az 1968-as bajnoki címet szerző Mike Summerbee a klub nagykövete, de több más korábbi sztár, mint például Joleon Lescott, Shaun Wright-Phillips és Micah Richards is vállal valamilyen feladatot náluk.

Ha a manchesteriek komolyan gondolják a dolgot, akkor viszont biztos, hogy megtalálják a megfelelő pozíciót a korábbi csatár számára.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.