Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Újszülött gyermeket találtak egy repülőgép mosdójának szemetesében

A csecsemőre a mauritiusi repülőtér személyzete figyelt fel, amikor rutinellenőrzést tartottak a gépen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alexander Schimmeck
Afrika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Air Mauritius repülőgépének egyik mosdójában található szemetesben bukkantak rá az újszülöttre, a 20 éves madagaszkári anyát pedig azóta előkerítették, és letartóztatták.

A BBC értesülései szerint az Air Mauritius Madagaszkárról érkező gépe január 1-jén szállt le a Sir Seewoosagur Ramgoolam nemzetközi repülőtéren, majd miután az utasok leszálltak a gépről, a reptéri személyzet egy rutinvizsgálat keretében átnézte a gépet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ekkor találtak rá az újszülöttre, akit anyja berakott a mosdóban található szemetesbe, a csecsemőt pedig megtalálása után azonnal kórházba szállították megfigyelésre.

A 20 éves nő kezdetben tagadta, hogy ő szülte volna meg a gyermeket, azonban miután orvosi vizsgálatnak vetették alá, ahol kiderült, valóban ő volt. A BBC értesülései szerint a baba és a nő is jól vannak, ám később eljárást indítanak az anya ellen.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.