Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Ennyit nyertek a magyarok 2021-ben szerencsejátékkal, többen milliárdosok lettek

Voltak, akik milliárdosként folytathatták az életüket, de sok milliós nyeremény is kiosztásra került.

...svg content...Fotó: Krémer Istvánné, a sorsolási bizottság elnöke a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-től megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Tavaly öt milliárdos, harminckettő százmilliós és több mint 3800 milliós nyereményt vittek el a játékosok – közölte a Szerencsejáték Zrt. szerdán az MTI-vel.

 Azt írták, hogy a számsorsjátékok fogadói közül került ki a legtöbb milliomos és milliárdos, hiszen 2021-ben az ötös lottón 1294, a Luxoron és a Kenón 113-113, a Puttón 228, a Jokeren 267, míg a skandináv lottón 20 nyertes volt.

Az ötös lottón három fogadó milliárdokkal gazdagodott, közülük kettő másfél-másfél milliárd, egy pedig majdnem hárommilliárd forintot vihetett haza. A hatos lottó tavaly nyolc játékost gazdagított milliókkal, köztük egy szerencsés játékos karácsony este nyerte meg a játék történetének legmagasabb összegű, 3,165 milliárd forintos főnyereményét.

Tavaly az Eurojackpot legnagyobb nyereménye bruttó 4 milliárd forint volt, és 64 nyertes vihetett haza egymillió forint feletti összeget, köztük 15-en tízmilliót, 7-en pedig százmilliót.

Ennyivel emeli a fizetéseket idén a Decathlon

Kaparós sorsjegyekkel 642 játékos lett milliomos, 93-an a Kaszinó sorsjeggyel összesen 430 millió forintot vihettek haza, a Havi Bónusszal pedig 89-en nyertek milliós nagyságrendű összeget.

A közlemény szerint kimagasló árbevételt generáltak a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási termékei tavaly: az egymillió forint feletti kifizetések száma majdnem megnégyszereződött a Tippmixen, míg a Tippmixprón ötszörösére emelkedett 2020-hoz viszonyítva. Előbbi játékukon 461, a Tippmixprón 427 esetben ért hétszámjegyű összeget a tét. A totón 62, míg a góltotón négy fogadó tudása és szerencséje kamatozott nagy összegben – írták.

A Kincsem+ és a Kincsem+ TUTI játékokkal 80 játékosuk nyert hétszámjegyűt meghaladó összeget, ők összesen 405 millió forintot zsebelhettek be, a legnagyobb nyeremény pedig több mint 92 millió forint volt – áll a közleményben.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.