Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Minden Tóth Gabi arcára van írva, mégis tökéletes a pillanat

Vannak pillanatok, amikor az ember valóban elfárad, ám mégis egy tökéletes pillanatot kapnak el róla, mint például most Tóth Gabinál.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi is nagyon várhatta az ünnepeket, különösen a kislánya miatt, hiszen kisgyerekként még minden más. Hatalmas bennük az izgalom, hisznek a csodákban, a Jézuskában, a Mikulásban, és mindenben, ami ehhez kapcsolódik.

Egy sokkal ártatlanabb világ, amiben jó élni, emiatt is remek dolog gyereknek lenni. Tóth Gabi is mindent megtesz azért, hogy a gyermeke nagyon jól élje meg ezeket a pillanatokat, ám ez idővel és sok munkával is jár. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mivel Gabi sem szuperhős, emberként időről időre elfárad, és az ünnepi hajtás ideje alatt is volt egy pont, amikor egyszerűen csak nézett maga elé. A róla készített kép mégis tökéletes lett ebben a formában, mindent elmond az énekesnő arca, de közben mégis a helyén vannak a dolgok.

Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel üzent a kommentek kapcsán

„A sok tökéletes karácsonyi kép után, íme a valóság! Konyha, mosogatás, tálalás és közben a gyermekünk kérései, dackorszakának minden nehézségével.” – írta a posztjában Gabi, aki ennek ellenére is nagyon csinos, és az idő múlásával még komplettebb nővé érett.

Lapozó: 1 2