Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,49 Ft
Euró
386,45 Ft
Font
450,26 Ft
Bitcoin
65,793 $

Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel üzent a kommentek kapcsán

Eleinte a nagymamákról volt szó, majd szóba került Monoki Lehel édesanyja is, aki előszeretettel kommentálja a különböző tartalmakat a közösségi médiában.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Monoki Lehel és Nagy Réka számára is ez az első évad az Exatlon Hungary-ben, ezelőtt csak a televízióban figyelhették az eseményeket. Most testközelből tehetik ezt meg, és főszerepet vállaltak a készítők között.

Lehel lett Palik László utódja, míg Réka Gelencsér Timi helyét vette át. Korábban mindhárom évadban szerepeltek, de a folytatásban már nem lesznek ott, új arcok jutnak lehetőséghez. Soron kívül Dejan Sztankovics elfogadta egy másik klub ajánlatát, távozik a Ferencvárostól

Sokáig találgatták, hogy ki lesz Palik helyén, mivel Réka szerepét már hetekkel korábban megerősítették. Szujó Zoltánra érkezett a legtöbb tipp, de voltak olyanok is, akik Lehelre tippeltek.

Nem semmi: Tóth Andinak Ford Mustangja lett, nagyon komoly a verda (videó)

Végül bejött a tippjük, mert a sportriporter kapta meg a műsorvezetői szerepet, aki elmesélte, hogy Réka nagymamájával ellentétben az ő nagymamája nem kommentálja a híreket, egy régi nyomógombos telefont használ.

Lapozó: 1 2