Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Az Auchan elektromos rollert hívott vissza, mert sérülést okozhat

A Qilive City nevű elektromos rollert visszaveszi az áruház, ha az érintett vásárlók eljuttatják a terméket az áruház egyik boltjába.

Fotó: Az Auchan francia kiskereskedelmi üzletlánc logója egyik szupermarketük bejáratánál a franciaországi Perols-ban 2020. szeptember 9-én. Az Auchan csoport bejelentette, hogy Franciaországban átszervezést hajtanak végre és ennek részeként több mint 1400 munkahely megszüntetését tervezik. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A visszahívásra azért került sor, mert a Qilive márkajelű „Scooter 8” megnevezésű termék szétnyitásakor sérülést okozhat, így már nem alkalmas a rendeltetésszerű biztonságos használatra.

Az elektromos roller EAN kódja 3245676827125, modellszáma E8.2. A terméken feltüntetve 151369 típusszámú, a csomagolódobozon pedig Q.4863 termékazonosító jelölésű. A gyártásért felelős vállalkozó pedig a Shenzhen Fuyuandian Power Co., Ltd. – számolt be róla a Napi.hu.

Albérletre és alkoholra is egyre többet költ a magyar

A boltlánc azt kéri a vásárlóktól, amennyiben ilyen terméket vásároltak, a biztonság érdekében ne használják, hanem mielőbb vigyék vissza az Auchan áruház valamelyik boltjába. Az üzlet a termék teljes vételárát visszaadja akár blokk nélkül is. Továbbá szíves elnézésüket kéri az esetlegesen okozott kellemetlenségek miatt.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.