Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,50 Ft
Euró
386,92 Ft
Font
450,15 Ft
Bitcoin
62,558 $

Rendőri autós üldözés Budapesten: csattanás lett a vége, majd kattant a bilincs (videó)

Épp igazoltatni készültek a rendőrök, és amikor már úgy tűnt, hogy a sofőr megáll, gyorsan továbbhajtott.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrök nyugodt körülmények között végezték a munkájukat, épp ellenőrzést tartottak, és jelezték a közeledő autósnak, hogy lassítson. Az autós végül a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, gyorsan továbbhajtott.

A rendőröknek meglepődni sem volt idejük, hamar bepattantak az autóba, és máris üldözőbe vették az autóban ülőt. Pár másodperccel később már úton is voltak, hogy elkapják a vezetőt. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Kiderült, hogy ittasan, jogosítvány nélkül, nyomkövetővel a lábán próbált meglépni a rendőröktől a férfi, aki menekülés közben még balesetet is okozott. Nem jutott sokáig, a rendőrök gyorsan elfogták, megbilincselték és előállították.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársai a Budapesti Polgárőr Szövetséggel együttműködve 2021. december 31-én és 2022. január 1-jén az ittas, bódult sofőrök kiszűrése, valamint a közlekedés biztonságának növelése céljából tartottak ellenőrzést a fővárosban.” – írják a rendőrségi közleményben.

A videóban látható jelenetet a Kőbányai úton rögzítették, még január első napján 7 óra 50 perckor. „A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei az autó után mentek, a sofőr azonban három piros lámpán is áthajtott, és az egyik rendőrautónak is nekiütközött; végül a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton sikerült megállítani.”

Megütötte és bérgyilkossággal fenyegette a börtönőrt egy szegedi fogvatartott

„Hamar kiderült, hogy a lábán nyomkövetőt viselő sofőr nem véletlenül próbált meglépni a rendőrök elől: az alkoholszonda és a kábítószer-gyorsteszt is pozitív értéket mutatott, ezenkívül a 45 éves férfi jogosítvánnyal sem rendelkezett. M. Tamást előállították, valamint őrizetbe vétele mellett gondoskodtak a mintavételéről. A továbbiakban büntetőeljárás keretében vizsgálják az ügyet. A három piroson való áthajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben.”

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Április óta nem találnak egy 16 éves pécsi lányt

A 16 éves pécsi lány még április közepe előtt tűnt el, azóta sem tudni, hogy hol tartózkodik jelenleg, és mit csinál.

Keretet hirdet Marco Rossi, élőben adja a tv

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi kerethirdetését az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésre.