18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Szabadulni akart az előző kapcsolatából, kihajította a csecsemőit az ablakon

Az új barátnő saját családot akart alapítani, és manipulálta a férfit, hogy szabaduljon meg a kicsiktől.

...svg content...Rendõrök várják egy hongkongi bíróság elõtt, hogy megérkezzen a Leon Tong hongkongi demokráciapárti aktivistát szállító jármû 2021. július 27-én. A 24 éves férfi a vád szerint motorjával rendõrök egy csoportja közé hajtott, és egy Szabadítsuk fel Hongkongot feliratú zászló volt nála. Az ellene felhozott vád veszélyes jármûvezetés, terrorizmus és külföldi erõkkel való összejátszás. A pekingi központi vezetés által elfogadott Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvény hatályba lépése óta Leon Tong az elsõ, aki bíróság elé áll ennek a törvénynek a szabályai szerint, vagyis esküdtszék nélkül. MTI/AP/Vincent Yu
Ázsia

Czinder Tímea

Szerkesztő

Kegyetlen tervet eszelt ki egy 27 éves kínai férfi, hogy családot alapíthasson barátnőjével; úgy szabadult meg előző kapcsolatából született gyermekeitől, hogy kihajította őket az ablakon. A kétéves kislány azonnal életét vesztette, az egyéves fiú pedig nem sokkal később halt bele sérüléseibe.

Zhang Bo még házassága alatt ismerte meg új szerelmét, Ye Csengcsent, de a nő nem fogadta el, hogy neki már gyermekei születtek egy másik kapcsolatából. November 2-án, amikor mindkettőre a férfi vigyázott, Ye egy videóbeszélgetés során megvágta ereit, hogy nyomást gyakaroljon rá, szabaduljon meg a kicsiktől. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A férfi ezután mindkét gyerekét kihajította a 15. emeleti erkélyükről, majd a földszintre rohanva úgy tett, mint aki őrjöngve gyászol. Azt állította, elaludt, és a járókelők kiabálására ébredt fel, akik megtalálták a kicsik testét a fűben – számolt be a DailyMail.

„El sem tudom képzelni, mit élhettek át a gyerekeim a 15. emelettől a földig. Kétségbeeshettek? Vajon féltek?” – nyilatkozta a gyerekek édesanyja a történtekkel kapcsolatban.

A helyi sajtó szerint az apa elismerte, hogy új párjával a gyerekek megölését tervezték, hogy közös családot alapíthassanak. A férfi sírt a bíróságon, és bocsánatot kért tettéért, barátnője viszont többször is tagadta a vádakat. December 28-án a páros mindkét tagját halálra ítélték, még nincs információ arról, terveznek-e fellebbezést a büntetés ellen.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.