Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,30 Ft
Euró
397,23 Ft
Font
476,55 Ft
Bitcoin
64,077 $

A Bundesligában játszó futballistákra is lecsapott a koronavírus

Az angol és a spanyol bajnokság utána a németeknél is egyre több a fertőzött játékos. 

...svg content...Fotó: Pixabay
Sport
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A VfB Stuttgart két újabb esetet regisztrált, miután Silas Katompa Mvumpa és Naouirou Ahamada tesztje pozitív lett, míg a Hertha Berlin új szerzeménye, Fredrik Andre Bjorkan szintén koronavírusos – tették közzé pénteken a Bundesliga-klubok.

A Stuttgart közölte, hogy a szélső Mvumpa és a középpályás Ahamada karanténban van otthon, míg a csapat és az edzői stáb többi tagja negatív lett – írja a DPA International Soron kívül Megtörtént a vádemelés a szolnoki kalandparkban egy gyermeket felrúgó karateedző ellen, börtönbe kerülhet

A védő Konstantinos Mavropanos és a támadó Mateo Klimowicz már korábban produkálta a pozitív tesztet, ők hazájukban, Görögországban, illetve Argentínában vannak elkülönítve.

A Hertha a csapatkapitánya, Dedryck Boyata és a jobbhátvéd Deyovaisio Zeefuik után a norvég Bjorkan is elkapta a fertőzést, ezzel a harmadik pozitív játékos lett a csapatban. 

Az Eintracht Frankfurt, a Borussia Mönchengladbach, a Wolfsburg és az Augsburg csapatában is voltak pozitív esetek, ezért néhányan szinte biztosan kihagyják a január 7-i tavaszi bajnoki rajtot.

Kegyetlen módon gyilkolták meg zárkatársukat, tényleges életfogytiglant kaphat két férfi

Egy harmadik férfi ellen is eljárás indult, aki végignézte a bántalmazást és azt, ahogy az áldozat életveszélyes sérüléseket szenved bántalmazóitól, mégsem tett semmit.