Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Még Brazíliában sem látják szívesen Coutinhót

A Barca középpályása visszatérhetne a hazájába, azonban egyik topcsapat sem szerződtetné szívesen.

Fotó: Pixabay
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Coutinho is tudja, hogy sokáig nem húzhatja a barcelonai helyzetét, a klub nagyon szeretné eladni, miután nem nyújt megfelelő teljesítményt, ráadásul a fizetését sem hajlandó csökkenteni, azonban nehéz dolga van a katalán vezetésnek, ugyanis nem kapkodnak érte az európai klubok.

A játékosnak viszont muszáj lenne olyan helyre igazolnia, ahol nem a kispadon ül, ha játszani szeretne a katari világbajnokságon. Ezért felmerült, hogy hazatér Brazíliába, azonban a TNT Brasil szerint egyik topcsapat sem fogadná szívesen. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A brazil sajtó szerint, amikor felmerült, hogy Coutinho hazatérhet, a Flamengo azonnal elhatárolódott a lehetőségtől, mondván, nekik nem kell a játékos – írja a Mundo Deportivo.

A Flamengo mellett a Palmeiras és az Atletico Mineiro a lehetséges célpont lehet Brazíliában, valamint Európában is érdeklődtek felőle, többek között az Arsenal, a Tottenham, az Everton és a Newcastle, azonban egyik ajánlat sem igazán megfelelő.

A nagy probléma Coutinho távozásával az a magas fizetés, amit a brazil kap, ezt az összeget pedig jelentősen csökkenteni kellene, ha a téli átigazolási időszakban csapatot akar váltani.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.