Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,55 Ft
Euró
391,49 Ft
Font
458,12 Ft
Bitcoin
59,403 $

A Chelsea zárt ajtók mögött ül le beszélni a boldogtalan Lukakuval

A játékos elmondta, hogy nem boldog az angoloknál.

Fotó: Unsplash/Simon Reza
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Romelu Lukaku felkavarta az állóvizet az év végén azzal, hogy kijelentette, nem érzi magát jól a Chelsea-nél, és minél előbb vissza akar térni az Interhez, ahonnan a nyáron távozott.

Thomas Tuchel, a Chelsea edzője megszólalt az eset kapcsán, amelyet bár kellemetlennek tart, a megoldásra törekszik, de mindenképpen zárt ajtók mögött. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

“Legyünk őszinték: nem szeretem az ilyet, mert olyan zajjal jár, amire nincs szükségünk. Könnyű a szövegkörnyezetből kiragadni a sorokat. Persze, hogy nem szeretem, mert zajt hoz, amire nincs szükségünk, és nem segít”kezdte Tomas Tuchel.

“Lukakuval nyíltan, zárt ajtók mögött fogunk beszélni. Meglepődtem, mert nem látom őt boldogtalannak – épp ellenkezőleg”

idézi az edzőt Fabrizio Romano.

“Mi itt tudunk időt szánni arra, hogy megpróbáljuk megérteni, mi történik Romelu-val, ez nem tükrözi a napi hozzáállását” – teszi hozzá.

Simon Phillips azt írja, a menedzser elmondta, hogy “senki sem tudta, hogy boldogtalan, ezért is meglepő. Meg kell néznünk, meg kell várnunk, mit mond Romelu, és foglalkoznunk kell vele.”

Tuchel, a többiekkel ellentétben, nem tartja furának az időzítést, szerinte egy ilyen nyilatkozat mindig nagy port kavar, ráadásul ezek a játékosok tudják, hogy milyen értéke van annak, ha megszólalnak.