Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Exatlon Hungary All Star: akadt egy kis gondja Nagy Rékának, de ki lesz a műsorvezető? (videó)

Folytatódnak a kalandok Dominikán, valószínűleg már javában forgat a stáb, így Nagy Réka is, akinek volt egy kellemetlenebb élménye.

Fotó: Instagram/Nagy Réka
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nézők rendre csak azt kérdezik, hogy ki lesz a műsorvezető, hiába mondta el Réka, hogy hétfőn derül ki minden. Valószínűleg addig még legalább százszor fogják feltenni ezt a kérdést, ám választ csak később kapnak rá.

Ami biztos, hogy Palik László már nem tagja a stábnak és távozott a TV2-től. Ezzel egy nagy lavina indult be a találgatások terén, bár sokan azt sejtik, hogy Szujó Zoltán lehet a befutó az új szerepre. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Erre lehet esély, már csak amiatt is, mert a sportriporter Hajdú Péter kérdésére megerősítette, adott esetben elgondolkozna a lehetőségen. Minden tudása megvan ahhoz, hogy tökéletesen helyettesítse egykori munkatársát, akit a Forma-1 kapcsán ismerhetett meg.

Nem hiszed el, mennyire erősek és látványosak Exatlon-Franciska combizmai

Azóta mindkét sportriporterrel sok minden történt, és a sors furcsa fintora, hogy Szujó ezúttal is Palik helyére léphet, de még semmi sem biztos. Lehet még egy csavar a történetben, pillanatnyilag a többség csak találgat.

Lapozó: 1 2

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.