Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,63 Ft
Euró
398,89 Ft
Font
476,52 Ft
Bitcoin
61,272 $

A Barca még mindig tartja magát, nem mond le a Chelsea műveletről

A Barca szigorúan tartja magát ahhoz, hogy nem mond le a nulla költséges játékosokról.

...svg content...Xavi Hernández, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub új vezetõedzõje (b) Joan Laporta klubelnökkel a bemutatásán a barcelonai Camp Nou Stadionban 2021. november 8-án. MTI/EPA/EFE/Alejandro García
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A klubra nehéz idők járnak, ezért mind kényszerűségből, mind pedig sportszakmai tényezők miatt szemmel tartja a piacot, és lázasan kutat azon játékosok után, akiknek június 30-án lejár szerződésük. A Barca tervei között szerepel, hogy minél több tehetséges játékost szerződtessen ingyen, hiszen egy nagy dobásra készülnek a nyáron.

Nem meglepő, hogy a nagy dobás Haaland megszerzése lenne, s bár erre egyelőre semmi garancia, Xavi érkezése alapjaiban megváltoztatta a csapat prioritásait. Ez persze nem azt jelenti, hogy feladják a harcot Haalandért, csupán más irányba nézelődnek ebben az időszakban, pontosabban a Chelsea két játékosát szemelték ki, akik erősen hajlanak az aláírásra a Barcával. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

E két játékos pedig Christensen és Azpilicueta, egy minőségi középhátvéd és egy jobbhátvéd, akik mindketten hajlandóak voltak meghallgatni a Barca ajánlatát, sőt, eddig sikeresen ellenálltak a Chelsea ajánlatainak is, pedig már nem is egyet tettek le az asztalra, és nem is rossz ajánlatokról van szó. Ennek ellenére úgy tűnik, a két játékost sokkal inkább vonzza a Barca terve a jövőre nézve, mint saját klubjuké.

Mivel a tárgyalások már előrehaladott állapotban vannak mind a két játékossal, a Barca egyenesen célja felé tarthat, hogy még a téli piacon megerősítse csapatát, és a szezonban is kicsit jobban teljesítsenek, lehetőleg kudarcok nélkül. A kérdés már csak az, hogy a tárgyalások végeztével minden fél boldog lesz-e az ajánlattal, mivel ha ez megvalósul, a Barca egészen új fordulatot vehet, és megfordíthatja eddigi balszerencsés játékát.

(sport.es)