Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,63 Ft
Euró
398,89 Ft
Font
476,52 Ft
Bitcoin
61,272 $

A Bayern München és a Liverpool is harcban áll a brazil tehetségért

Nem fog januárban klubot váltani a Leeds United tehetsége annak ellenére, hogy a Liverpool és a Bayern München is a kérői között szerepel.

...svg content...Fotó: EPA/Facundo Arrizabalaga
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Raphinha teljes mértékben kizárta, hogy a nagy érdeklődés ellenére klubot váltson a téli átigazolási időszakban – írja a Daily Mirror. A brazil szélső annak ellenére, hogy a Leeds United borzalmasan szenved idén, így is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Raphinha ugyanis a csapat legjobb góllövője a maga nyolc góljával, amivel a Leeds ligagóljainak 45 százalékát ő lőtte. Már a tavalyi szezonja is erősre sikerült, ahol hat góllal és kilenc gólpasszal hívta fel magára a figyelmet. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Deco, Raphina ügynöke kijelentette, hogy ugyan ügyfelének szándékában áll a jövőben magasabb szintre lépni, így biztosan távozni fog egy ponton a klubtól, erre még a téli átigazolási időszakban nem fog sor kerülni, nem fogja kérni a Leeds Unitedot, hogy engedjék el már most.

A 25 éves szélső, aki mindössze 17 millióért érkezett a francia Rennes csapatától, a közelmúltban kijelentette, hogy jól érzi magát az Elland Roadon és nem akarja elrontani a szurkolókkal és a klubbal ápolt jó kapcsolatát azért, hogy már most szintet lépjen.

Andrea Radrizzani, a Leeds klubelnöke ugyanakkor tisztában van vele, hogy a sztárok és a kulcsjátékosok nem fognak örökké náluk maradni, egy közelmúltba adott interjújában kijelentette, hogy mi a klub célja:

„El kell adnunk egy vagy két kulcsjátékost, hogy új tehetségeket tudjunk venni, mint ahogyan a Leicester csinálta korábban, ezért alázattal és realisztikusan kell hozzáállnunk a saját értékünkhöz”