Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Farm VIP 2: valaki szerint gusztustalan volt, ahogy Fehér Holló játszott, reagált is rá

Röviden és tömören reagált az éles kritikára a Farm VIP 2 győztese, aki a sok dicséret mellett rengeteg bántást is kap.

Fotó: Instagram/Fehér Holló
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Valamiért a sors nem engedi, hogy Buzás Dóri döntőt nyerjen, így sok millió forintról maradt le. Mindkét esetben jelentős összeget kapott volna, de az égiek nem akarják, hogy szerencséje legyen.

Először az Exatlon Hungary harmadik évadának fináléját vesztette el Szente Gréti ellen, majd pár hónappal később Fehér Holló fogott ki rajta. Nem egy olyan kritika érkezett a közösségi médián keresztül, hogy csalt Dórival szemben a döntőben. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Holló a Mokka vendégeként tette tisztába a dolgokat, majd az Instagram oldalán kapott egy újabb kemény kritikát. „Gusztustalan volt ahogy játszottál. Illetve sunyi és undorító megjegyzéseket tettél. A műsorvezető nem véletlen szólt neked valamelyik részben, hogy úgyis a saját asztalodnál kell állni, nem a másikéról lesni.”

Holló erre röviden és tömören reagált, szerinte minden szabályos volt. „Minden szabályos volt” – írta a válaszában. Holló nagyon örül a pozitív üzeneteknek, azt mondja, hogy ebből 1000 is érkezett

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.