Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,35 Ft
Euró
398,76 Ft
Font
476,23 Ft
Bitcoin
61,848 $

Ők távozhatnak a Real Madridtól a közeljövőben

Több olyan játékos is van jelenleg a Real Madrid keretében, akivel nem számolnak hosszabb távon, így meghallgatnának értük ajánlatokat.

...svg content...Fotó: EPA/Luis Tejido
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Marca beszámolója szerint két ilyen játékos Gareth Bale és Isco is, akik nem tudták beverekedni magukat Carlo Ancelotti kezdőjébe, viszont ahhoz nagy a fizetésük, hogy a padot koptassák életvitelszerűen.

Mindkét játékosnak egyébként idén június 30-án jár le a szerződése és nem tűnik úgy, hogy hajlandóak lennének azt meghosszabbítani – bár a Real Madrid sem különösebben ragaszkodik ahhoz, hogy ez megtörténjen. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

A csapatkapitány, Marcelo jövője is igen erősen kérdéses, meglehetősen keveset játszott idén Ancelotti kezei alatt. A klub már jelezte, hogy tiszteletben fogják tartani, ha a brazil balhátvéd úgy dönt, hogy távozni fog.

Mariano Diaz, Luka Jovic és Eden Hazard sem tűnik úgy, hogy különösebben Ancelotti terveinek részei lennének, hiába állítja az olasz menedzser az ellenkezőjét, éppen ezért várhatóan őket is hajlandó lenne eladni a Real Madrid.

Arra pedig nem lehet számítani, hogy ezen a télen új érkezők lennének, nagyon ritkán fordul elő ez ugyanis a klubnál: az elmúlt évtized során mindössze Emmanuel Adebayor és Reinier voltak azok, akik a téli transzferszezonban érkeztek.

Terrortámadást tervezett egy afgán férfi az amerikai elnökválasztás napjára

Kiemelten súlyos büntetés várhat az afgán férfire, aki terrortámadást tervezett az amerikai elnökválasztás napjára.