Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Győzike nagyon ideges lett, Zoli a létrán rángatta, majd meg is kapta a magáét (videó)

Gáspár Győző és a magasság nem a legjobb barátok, emiatt is akadt ki, amikor Zoli rángatni kezdte őt lentről.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike karácsonya nagyon izgalmasra sikeredett, de nem volt problémamentes. Lassan regényt lehetne írni arról, hogy mennyire szerencsétlenül jöttek ki a lépések, már a fenyőfa beszerzése is káosz volt.

Ami azonban utána következett, az maga volt a pokol, Gáspár Evelin is kiakadt, inkább elhajtott a Mercedesével. Győzike közben nem egyszer volt az összeomlás szélén, majd jött Zoli, aki a Ladájával elrántotta a díszítés alatt álló karácsonyfát. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Győzike háromméteres fát akart, meg is kapta, de ez azt is jelentette, hogy létrára kellett állnia. A magasság nem a legjobb barátja, ám az ünnepek miatt megpróbálta legyőzni a félelmét, és Zoli nem volt ebben partner.

A sztár seprűvel is próbálkozott, majd visszatért a létrára, amit közben Zoli összerakott neki. Röviddel utána rángatni kezdte, hiába kérte Győzike, hogy ne csinálja, csak azért is csinálta, még Beáék is hallották odabentről.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.