Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Sejtelmes üzenetet osztott meg Berki Mazsi, vajon mire gondolhat?

Miközben az emberek továbbra is sokat pletykálnak róluk, Berki Mazsi egy sejtelmes üzenetet osztott meg karácsonykor.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Berki Mazsi és Berki Krisztián hosszú napok után ismét közös képeket posztolt, nem mindenki biztos abban, hogy a jó úton haladnak előre. Sorra születnek meg az ehhez hasonló kommentek a közösségi médiában, többen az édesanya oldalára álltak.

Továbbra is vannak kérdőjelek, az emberek pedig kíváncsiak. Ez pletykákat is szül, és mivel eddig a média előtt élték az életüket Mazsiék, az emberek tudni akarják, hogy mi történik most közöttük. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Mazsi mintha más irányt vett volna a posztokban, és már nem egy sejtelmesebb üzenete volt. Karácsonyra is jutott egy, amire többen felkaphatták a fejüket. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi áll emögött, mindenesetre feltesz pár kérdést.

„Néha a fejlődéshez új társaságra, új helyszínre, és új gondolkodásmódra van szükség.” – olvasható Mazsi oldalán az idézet. A korábban készült karácsonyi fotókon készült más közös tartalmakat egyelőre nem lehetett látni róluk.

David Bekcham karácsonyi fotója egyenesen királyi

Nemrég közös úszáson vettek részt a gyermekükkel, de az ünnepek kapcsán vannak még megválaszolatlan kérdések az érdeklődő kommentelők felé. Mazsi időközben átlépte a 200 ezres követőszámot az Instagramján, ami egy újabb fontos mérföldkő a karrierjében.

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.