Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

Xavi meggyőzte a Barca nagy sztárját, aki mégis marad, úton a nagy bejelentés

Xavi érkezése komoly hatással van a játékosra, aki noha biztos távozónak tűnt, most mégis marad, és a következő héten aláírhatja az új szerződését.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú ideje téma Ousmane Dembéle helyzete, aki már a nyári szünetben eligazolt volna, csak közbejött egy újabb sérülés. A francia játékos még Neymar helyére érkezett, elképesztő összeget fizettek érte a katalánok, ám a sok sérülés miatt ebből nem sok jött vissza.

Xavi azonban látja benne a potenciált, és az a terve, hogy a posztján a világ legjobb játékosát faragja belőle. Hosszasan beszélgetett vele erről, és úgy tűnik, hogy sikerült meggyőznie. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

A Sport beszámolója szerint a középpályás a következő héten hosszabbítani fog, és további öt szezonra ír alá. Emellett beleegyezik fizetése csökkentésébe is, hogy segítsen a klubjának.

Megnyugodhatnak Barcelonában, mert máskülönben Dembéle ingyen sétálhatott volna ki az ajtón. Hamarosan pedig beépíthetik az állandó kezdőbe, ahol Xavi nagyon számít rá.

Mostantól napi szinten kötelező a tesztelés a spanyol bajnokságban

A Sport úgy tudja, a francia válogatott sztár döntötte el a kérdést, mivel az ügynökei inkább azt támogatták, hogy egy másik ligában próbáljon szerencsét, amivel szép kis jutalékot szerezhettek volna maguknak.

Jelenleg az új szerződés részleteit véglegesítik a klubnál, és a következő hétre tervezik az ünnepélyes bejelentést.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.