Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,57 Ft
Euró
389,56 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
70,920 $

Halálra gázoltak egy embert az M5-ös autópályán

A körülmények jelenleg nem ismertek, de az már biztos, hogy a gyalogos életét vesztette, már a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között december 23-án 20 óra 10 perc körül egy jármű elütött egy gyalogost az M5-ös autópályán. A pontos helyszín a Röszke Autópálya-határátkelőhely közelében volt.

Magányosan focizott a Szabadság téren a fiú, mígnem egy rendőr csatlakozott hozzá (videó) Soron kívül Orbán Viktor üzent a magyar repülőtér visszavásárlásával Gyurcsányéknak

A gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy már a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Nem tudni, hogy férfi vagy nő az áldozat, milyen korú, illetve milyen állampolgár. „A helyszínelés idejére az autópályán a határátkelő kilépő irányába fél pályán haladhat a forgalom.” – írta a rendőrség.

A kormány megígérte, újra miénk a repülőtér

Hivatalosan is bejelentették, hogy a magyar repülőtér immáron ismét magyar tulajdonban van.

Már Európában is elérhetővé tették a Google új alkalmazását

A Gemini mindössze pár hónapja került bemutatásra, s az EU mellett már az Egyesült Királyságban is le lehet tölteni az androidos mobilokra.

Vitézy olyat vállal a metróval, amit Karácsony nem tudott teljesíteni

Vitézy Dávid érezhetően nagy magas sebességi fokozatra kapcsolt a kampányidőszak hajrájában, most épp arra tett ígéretet, amire évek óta várnak a budapestiek Karácsony Gergelytől.