Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Egyre valószínűbb, hogy távozik az Arsenal sztárja

Pierre-Emerick Aubameyang meglehetősen nehéz helyzetbe került az Ágyúsoknál, a közelmúltban megfosztották a csapatkapitányi karszalagtól is.

...svg content...Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A 32 éves gaboni támadó esetében különböző meg nem nevezett magatartásbeli viselkedések merültek fel, amelyek miatt Mikel Arteta úgy döntött, hogy érdemtelenné vált a patinás klub kapitányi szerepének betöltéséhez.

Az ESPN-nek nyilatkozó több forrás pedig megerősítette, hogy a játékos és a klub között már annyira megromlott a viszony, hogy kénytelen lesz Aubameyang távozni, már az a helyzet állt elő, hogy nem is edz a csapattársaival. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Juventus, az Inter és a korábbi klubja, az AC Milan is felmerült potenciális opcióként a gaboni számára, mindhárom olasz klub esetében a pénzügyek lehetnek eltántorító tényezők: Aubameyang jelenleg egy heti 250 ezer fontos fizetést biztosító szerződéssel rendelkezik, ezt a bért pedig nem tudják biztosítani az olasz klubok.

Felmerült korábban a Barcelona neve is, azonban a legutóbbi sajtóhírek alapján Edinson Cavanira eshet a katalánok választása, nyáron pedig offenzívát indítanak Erling Haaland megszerzéséért. Felmerült még a Chelsea is opcióként, Thomas Tüchel már dolgozott együtt vele és kedvelte a játékát.

Az Arsenalnak pedig azt a helyzetet kell megoldania, hogy ki lesz Aubameyang utódja a támadószekcióban. Erre már felmerült Dominic Calwert-Lewin és Ollie Watkins neve is, de úgy tudni, konkrét tárgyalások egy játékossal sem történtek.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.