Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,53 Ft
Euró
387,70 Ft
Font
450,23 Ft
Bitcoin
62,630 $

Így lángolt a karácsonyfa Győzikééknél, hatalmas volt a káosz, tűzoltók oltották el a tüzet (videó)

Tűzoltásra volt szükség, ráadásul az ajándékok is ott voltak a fal alatt, ami lángra kapott.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és családja a LifeTV idei szezonjában is sok új kalandot élt át. Talán többet is, mint amire számítottak, beleértve a nézőket, akik remekül szórakoztak. Minden napra jutott valami extra, és egyúttal probléma is, amit meg kellett oldania a családnak.

Nem volt könnyű dolguk Gáspáréknak, már csak a viták miatt sem, de ehhez hozzászokhattunk. Győzike végül visszatalált a helyes útra, maga mögött hagyta a rúdtáncos lányt, akivel Balatonon ismerkedett meg. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Kapott is érte Bea barátnőjétől, aki szokásához híven nem rejtette véka alá a nyers véleményét. Azóta sok minden történt, és természetesen Győzike családja szintén gőzerővel készül az ünnepekre.

Konyhafőnök VIP: Németh Kristóf újabb hatalmas üvöltése, visszafogottan nyilatkozott

Ne felejtsétek, holnap, azaz december 24-én érkezik a LifeTV különkiadása, benne Gáspárék karácsonyával, ami nem lesz egyszerű. Olyannyira nem, hogy a karácsonyfa lángra kap, az ajándékok pedig porrá égtek.

Lapozó: 1 2

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.