Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

Sztárvédővel erősíthet a Barcelona

Nagyon komoly feladat áll Joan Laporta és Xavi előtt, ugyanis úgy kell meggyőzniük a legmagasabb szintű játékosokat, hogy a Barcelonához igazoljanak, hogy közben egyelőre nem néz ki jól a csapat.

...svg content...Fotó: EPA/Massimo Rana
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Rémesen gyengén kezdte az évet a Barcelona még Ronald Koeman alatt, akinek ez az állásába is került. Xavi érkezése eddig nem hozott érdemi változást, de az is tény, hogy még nagyon alacsony a minta, alapján ezt le lehet mérni.

Az FC Barcelona esetében viszont már biztos, hogy az elmúlt évtizedek egyik legrosszabb szezonját fogják zárni, már csak azzal, hogy nem jutottak tovább a Bajnokok Ligájából. A spanyol bajnokságban jelenleg hetedik helyen áll a csapat, de mivel szoros a mezőny, ott egy jobb szériával várható javulás. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Xavinak azonban mindenképpen szüksége lesz új játékosokra, gyakorlatilag egy fél keretnyi új igazolásra, különösen a védelemben. Samuel Umtiti és Clement Lenglet várhatóan távozik a jövőben, a Pique-Garcia-Araujo hármas meg önmagában nem elég létszámában.

A Barcelona körüli hírekben mindig jól értesült Gerard Romero azonban úgy tudja, hogy a védelmi problémákat meg tervezik oldani a közeljövőben azzal, hogy megpróbálnak lecsapni a Juventusból távozni vágyó Matthijs de Ligtre.

De Ligt még a BL elődöntőig menetelő Ajax csapatában robbant be, ahonnan pedig Torinóba tette át a székhelyét. Az elmúlt két év sikertelenségét és mélyülő válságát látva azonban a holland úgy érzi, ideje távozni.

De Ligt kapcsán a legtöbbször a Chelsea neve merül fel, de a Barcelonának kapóra jöhet, hogy a játékost képviselő Mino Raiola és Joan Laporta között egyre jobb a viszony. A kérdés már csak az átigazolási ár lehet, amit egyes információk szerint 100 millió euró körüli összegben határozott meg a Juventus.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.