Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

85 millió eurót ajánlottak a PSG védőjéért, a csapat kategorikusan nemet mondott

Nagyon szeretett volna nyáron védőt szerezni magának a Chelsea, ez azonban nem jött össze az átigazolási időszak végéig.

...svg content...Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A leginkább emlegetett név Jules Koundé, a Sevilla francia hátvédje volt, azonban a spanyolok sportigazgatója, Monchi jelentős összeget, 60-80 millió euró közötti átigazolási díjat kívánt felszámolni érte, így ez a transzfer nem valósult meg.

A francia L’Equipe pedig most egy eddig nem ismert ajánlatról rántotta le a leplet: Thomas Tüchel gárdája 85 millió euró ajánlott a nyáron Marquinhos játékjogáért a Paris Saint-Germain csapatának, amely kategorikusan elutasította ezt. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

A francia lap szerint Tüchel abból indult ki, hogy olyan játékossal szeretne együtt dolgozni, aki már bizonyított a kezei alatt, így jött a képbe a brazil csapatkapitány. A PSG viszont jelezte, hogy annyira fontos számukra Marquinhos, hogy semmi pénzért nem adnának túl rajta.

A Chelsea így védő nélkül maradt a nyárra, ami különösen érzékeny helyzet volt Kurt Zouma West Hambe és Fikayo Tomori AC Milanba való távozása miatt. Egyetlen pozitívuma volt a helyzetnek, hogy a fiatal Trevor Chalobah be tudott robbanni a csapatba.

A Chelsea védőgondjai azonban itt nem fognak megállni, ugyanis Thiago Silva már nagyon nem fiatal, Antonio Rüdiger pedig távozni szándékozik, így biztosan kell védő után nézniük. Erre többek között Szalai Attila neve is felmerült, akit a minap egy olasz lap a „magyar Van Dijkként” emlegetett.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.