Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

Sajtó: vége a szappanoperának, hosszabbít a Barcelona sztárja

Régóta húzódik a huzavona Ousmane Dembélé hosszabbítása körül, ám most pont kerülhet a végére, ugyanis sajtóértesülések szerint sikerült megállapodásra jutni.

...svg content...Fotó: EPA/Julio Munoz
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Fichajes értesülései szerint Mateu Alemany, a Barcelona sportigazgatója reméli, hogy még ezen a héten be tudja jelenteni Ousmane Dembélé szerződéshosszabbítását, akivel sikerült megállapodásra jutni az elmúlt napokban.

A spanyol lap úgy tudja, hogy Dembélé nagyon örül annak, hogy Xavi ennyire bízik benne és ezt többször ki is hangsúlyozta, ezért hajlandó maradni a katalán csapatnál. Már csak azért is be akarják jelenteni a hosszabbítást a héten, hogy más csapat ne jöjjön elő ajánlattal. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Dembélének jövő nyáron járt volna le a szerződése, azonban Xavi ragaszkodott ahhoz, hogy tartsák meg, mert tervei vannak vele a jövőre nézve. Egyelőre még nincs azon a szinten, mint amit a klublegendából avanzsált edző elvárna, de látja a potenciált.

A Manchester United, a Bayern München, a PSG, a Newcastle és a Juventus is érdeklődést mutatott a tehetséges franciával kapcsolatban, ezért fontos volt a Barcelona számára, hogy minél hamarabb biztosítsák a jövőjét.

Egyelőre arról nincs információ, hogy milyen fizetésben állapodtak meg, valamint a szerződés hosszáról sincs pontos adat, azonban a katalánok tekintetében mindenképpen pozitív hír, hogy Dembélé is lát jövőt a Xavi-projektben.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.