Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

265 millió eurós kárt szenvedett az orosz hadihajó, ami az építése közben gyulladt ki (képek, videók)

Most kiderült, hogy mennyibe került pontosan a pénteki tűzeset: egészen pontosan 265 millió euróba.

...svg content...Fotó: Twitter/Russian Defense Policy
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az elrettentő hadihajót azért építik, hogy hordozóként használhassák Putyin halálos, Cirkon hiperszonikus rakétáihoz, a hatalmas tűzeset azonban most jelentősen visszavetette az orosz haditengerészet militáris projektjét. Mint kiderült, a hadihajó összesen 265 millió eurós kárt szenvedett a tűzben, miután építése közben lángra kapott.

A tűzesetről több felvétel is készült, melyeken látszik, ahogy hatalmas füst száll fel a hajógyárból, a hadihajó pedig jóformán teljesen megsemmisült a tűzben, mely hatalmas csapás az orosz haditengerészetnek, főként azért, mert ez a projekt nem igazán a nyilvánosság előtt történt, sőt, maga az építési folyamat szigorúan titkosnak minősül. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Jelentések szerint a hajótestet nem érte kár, azonban a teljes fedélzetet szét kell szedni, mivel a hajó ezen része teljes mértékben megsemmisült a tűzben. A military.com értesülései szerint a tűzben három ember megsérült, akik közül ketten olyan súlyos égési sérüléseket szenvedtek, hogy kórházi ellátásra szorulnak.

A tűzesetről több kép és videó is felkerült a közösségi oldalakra, és mindegyiken látszik, hogy mekkora pusztítást okozott a tűz:

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Öt autó rohant egymásnak az M7-esen Törökbálintnál

Több autó is egymásnak rohant az M7-es autópályán Törökbálintnál, ami miatt az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.