Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Újabb nagy név merült fel a manchesteri kispad kapcsán

Akár Diego Simeone is átveheti a Manchester United irányítását 2022-ben.

...svg content...Fotó: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Ole Gunnar Solskjaer kirúgása után Ralf Rangnick érkezett, a Manchester United a következő szezonra újabb menedzser-váltást fontolgat, ugyanis Rangnick csak átmeneti jelleggel irányítja a csapatot, a szezon végén feljebb lép.

Az angoloknál pedig egy nagyon érdekes opció merült fel, mégpedig Diego Simeone, aki jelenleg az Atletico Madrid vezetőedzője. A fichajes.net azt írja, hogy a United elképzelése az, hogy kihasználja Simeone kételyeit a folytonossággal kapcsolatban, és új lehetőséget, új kihívásokat biztosítanak neki. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A manchesteriek készek komoly pénzügyi ajánlatot tenni az edzőnek, hogy 11 év után távozzon a Wanda Metropolitanótól, és a Premier League-ben próbáljon szerencsét a Manchester United élén, ahol a világsztárokkal tűzdelt csapat korántsem hozza az elvárt szintet.

Mivel a gazdasági kérdés kisebb problémát jelent a United számára, a buktató, amit az Old Traffordon kell leküzdenie Simeone megszerzéséhez, az érzelmi kérdés, hiszen Simeone az Atlético de Madrid szurkolóinak bálványa.

Az edzőnek elévülhetetlen szerepe van abban, hogy Európa topklubjai közé emelte a madridi alakulatot, a Unitednek mindenestre mindent be kell vetnie, hogy megszerezze magának az argentin trénert.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.