Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,00 Ft
Euró
388,57 Ft
Font
452,52 Ft
Bitcoin
63,733 $

Győzelmi lövöldözéssel ünnepelték a választási sikert, véletlen megölték a nyertest

Nem éppen sikerült jól egy választási győzelem megünneplése, ugyanis az örömittas lövöldözésben sikerült megölni az ünnepeltet.

Pakisztáni muzulmán férfiak imádkoznak egy pesavari mecsetben a mohamedán szent böjti hónap, a ramadán elsõ péntekjén 2021. április 16-án. Ramadánkor a hithû muzulmánok napkeltétõl napnyugtáig nem vesznek magukhoz ételt és italt, továbbá tartózkodnak a dohányzástól és a nemi élettõl. MTI/EPA/Bilaual Arbab
Ázsia

Nagy Noel

Szerkesztő

Nem számít ritkaságnak egyes arab országokban, hogy az ünneplés egy formájaként a levegőbe lövöldöznek a fegyveresek, különösen a konfliktusok sújtotta régiókban.

Ez történt most Pakisztán egyik, afgán határhoz közel lévő régiójában is, ahol meg akartak ünnepelni egy fiatal férfit, aki vasárnap sikeresen megnyert egy helyi választást, így bejutott a falusi tanácsba.

Mohammad Zakrija Khan azonban nem ünnepelhette sokáig, hogy ő lett a falu főtanácsosa, ugyanis a támogatói örömükben akkora lövöldözést csaptak, hogy véletlenül eltalálták Khant.

A választási győzelmet szerző férfi a helyszínen életét vesztette, támogatói pedig kétségbeesve figyelték, hogy a politikus ilyen szerencsétlen balesetet szenvedett.

Abdur Rehman, a pakisztáni Samaa TV tudósítója elmondta, hogy bár a rendőrség jelen volt a helyszínen, nem léptek közbe, így a győzelmi lövöldözés bánatba csapott át.