Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
385,62 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
65,885 $

Letagadta korábbi vádjait a kínai teniszezőnő

Peng Suaj ma már tagadja, hogy bárkit is szexuális zaklatással vádolt volna. Igaz az azóta eltelt másfél hónapban számos rejtélyes dolog történt a párosban kétszeres Grand Slam-győztes sportoló körül.

...svg content...Fotó: EPA/RITCHIE B. TONGO
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

November elején járta körbe a sajtót a hír, miszerint Peng a Weibón, Kína legnagyobb közösségi oldalán közzétett posztjában szexuális erőszak elkövetésével gyanúsította meg Csang Kao-li, volt kínai miniszterelnök-helyettest.

A 35 éves sportolónő szavai komoly visszhangot kaptak, majd tovább súlyosbította a helyzetet, hogy Peng Suaj egyszerűen eltűnt mind a közösségi oldaláról, mind pedig a nyilvánosság elől. Ezt már a Női Tenisz Világszövetség, a WTA sem hagyta szó nélkül, közölték, hogy az összes 2022-re tervezett kínai tornát törlik a naptárukból – írta meg a Telex. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Az incidens óta Pengről csupán az erősen cenzúrázott állami média közölt fotókat és interjúkat, természetesen kizárólag mosolygós képek és pozitív hangvételű írások formájában. Arról továbbra sincs semmilyen információ, hogy az ázsiai nagyhatalom egyik legnagyobb tekintélyű politikusának számító Csang Kao-li tettének lesz-e bármiféle következménye.

Peng azóta kijelentette, hogy biztonságban érzi magát országában, nem korlátozzák a mindennapokban, és arról is nyilatkozott, hogy tényleg ő írta azt a novemberi levelet, melyben letagadta az alig fél órán keresztül látható, ominózus Weibo-bejegyzést.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.