Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

Portugál válogatott középpályással erősíthet a BL-győztes

Komoly sikertelenségi szériába csúszott bele a Chelsea november óta, amely részben a középpályán bekövetkezett sérüléseknek is köszönhető.

...svg content...Fotó: EPA/Tim Keeton
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

N’Golo Kanté, Jorginho és Mateo Kovacic is különböző gondokkal, sérülésekkel bajlódott az elmúlt hetek során, olykor egyszerre, így mindössze Ruben Loftus-Cheek és az Atletico Madridtól kölcsönben szereplő Saul állt Tüchel rendelkezésére.

Bár Loftus-Cheek olykor kifejezetten jól teljesített, Saul annyira borzalmasan rosszul játszik, hogy a Chelsea szurkolói úgy hívják a klub történetének egyik legrosszabb igazolásának, hogy mindössze csak kölcsönben érkezett. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Thomas Tüchelnek így komoly fejfájást okoz a középpálya összerakása, ami azt is eredményezte, hogy november óta a Burnley, a Manchester United, a West Ham, a Zenit, az Everton és a Wolverhampton ellen is pontokat vesztettek.

Ezen helyzeteket pedig elkerülnék a jövőben, ezért mindenképpen szeretnék megerősíteni a középpályát. A TodoFichajes értesülései szerint pedig meg is van erre a londoni kékek embere Ruben Neves személyében.

A portugál válogatott középpályás évek óta a Wolverhampton játékosa, ahol a csapat egyik legnagyobb vezére lett. Remek játékintelligenciája és iszonyatos bombagóljai miatt pedig több csapat kinézte már magának.

A Chelsea is vele képzeli el a középpálya megerősítését, ez azonban nem lesz egy olcsó feladat, ugyanis a Wolverhampton már korábban többször is jelezte, hogy csak 45 millió eurós ajánlat felett hajlandók egyáltalán a tárgyalóasztalhoz leülni.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.