Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,78 Ft
Euró
398,97 Ft
Font
476,34 Ft
Bitcoin
62,172 $

Újabb jel utal arra, hogy távozni fog a Juventus egyik sztárja

Komoly gondok vannak a Juventusnál, a csapat ugyanis súlyosan alulteljesít az olasz bajnokságban, mindössze csak a tabella hetedik helyét foglalják el.

...svg content...Fotó: EPA/Massimo Rana
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Az Öreg Hölgy eleve komoly pénzügyi gondokkal küzd a járvány miatt, amely szűkös költségvetésre kényszeríti őket. Ez azt is eredményezi, hogy nem tudnak igazán sztárokat igazolni, így máshogy kell megerősíteniük a keretet, hogy visszatérjenek az olasz liga élére.

Nem, hogy erősítés, hanem éppen gyengülés várható a közeljövőben, ugyanis immáron sokadik alkalommal merül fel, hogy Matthijs de Ligt távozhat a klubtól. Mino Raiola egy holland lapnak adott interjújában ezt csak tovább erősítette. Soron kívül Dömötör Csaba Magyar Péterről: „A mobiltelefonjukra minden percben vigyázzanak”

Raiola, a holland középhátvéd ügynöke úgy fogalmazott, hogy szerinte de Ligt készen áll a szintlépésre, amiben maga is egyetért – idézte a Calciomercato. Azt nem jelezte konkrétan, de várhatóan maradása attól függ, hogy a Juventus hol végez a bajnokságban.

A játékosügynök felidézte, hogy annak idején de Ligt nagyon szeretett volna a Juventusba menni, az Ajax azonban irreális pénzeket kért kezdetben érte, ezért muszáj volt mediálnia. Végül azonban sikerült megállapodni, viszont most küszöbön a távozás.

De Ligt kapcsán a leggyakrabban a Chelsea neve merül fel, mint potenciális következő klub, a londoni kékek pedig kifejezetten nyitottak lennének a holland leigazolására. A gond már csak az átigazolási összeg, ami akár 100-120 millió euró között lehet.

Orbán Viktor visszavágott Dobrev Klárának: „Putyin elnök úr ott ült az önök konyhájában”

Miközben Dobrev Klára Orbán Viktort azzal vádolja, hogy milyen szoros viszonyt ápol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, évekkel korábban az orosz vezető náluk járt vendégségben.