Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Sürgősségi műtétet hajtottak végre Márki-Zay Péteren

A miniszterelnök-jelölt közösségi oldalán számolt be a beavatkozásról.

Márki-Zay Péter (függyetlen) polgármester (j2) a hódmezõvásárhelyi közgyûlés ülésének kezdete elõtt a városháza dísztermében 2018. március 19-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Most kivételesen elmarad Márki-Zay Péter heti élő bejelentkezése, közösségi oldalán pedig arról is beszámolt, hogy ennek mi az oka. Mint kiderült, a politikusnak sürgősségi beavatkozásra volt szüksége, de szerencsére jól sikerült a műtét, így rövidesen folytatja a munkát.

„Egy kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten vagyok túl. A kampány nem áll meg, pár nap múlva begipszelt kézzel folytatom” Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

– közölte Facebook-oldalán Márki-Zay.

Mint kiderült, egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy bal kezének egyik csontja oly módon tört el, hogy azonnal meg kellett operálni, a műtétre pedig vasárnap került sor, mely a sebész szerint szerencsére jól sikerült.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.