Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Exatlon-Franciska megszólalt az Exatlon Hungary All Star kapcsán

Szabó Franciska egy ideje az Egyesült Államokban épít karriert, miközben hamarosan útjára indul az Exatlon Hungary legújabb évada.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt három évben mindig volt Exatlon Hungary, a COVID sem akadályozhatta ezt meg. Dominikán versenyeztek a bajnokok és a kihívók, akik fantasztikus pillanatokat okoztak a nézőknek.

Sok versenyzőt ismerhettünk meg, akik között voltak igazán megosztóak is. Közülük páran ismét lehetőséget kapnak arra, hogy rajthoz álljanak az Exatlon Hungary All Star-ban. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Szabó Franciska az egyik nagy kedvence volt a nézőknek, aki a harmadik évadban szerepelt, és csak egy súlyos sérülés tudta megállítani a menetelésben. Már soha nem tudjuk meg, hogy eljuthatott-e volna a döntőig, de valószínűleg képes lett volna rá.

Nem illik irigykedni, de most nagyon irigyeljük Rácz Jenőt (videó)

Jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, profi pankrátorként igyekszik betörni a legjobbak közé. Nagyon sokan érdeklődtek afelől, hogy ő is ott lesz-e az Exatlon mezőnyében, mert egyértelműen helye lenne a pályákon.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.