Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi szerint ez nagyon durva volt

Schobert Norbi ilyen kihívással még nem találta szembe magát, mint legutóbb, nagyon durva vizsgaként beszélt a feladatról.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időközben összeállt a Konyhafőnök VIP döntős mezőnye, amiben Osvárt Andi nem lehet ott. A színésznő hullámvölgye nagyon sokba került, hiába tett meg mindent, végül ez nem volt elég.

Schobert Norbi volt az ellenfele a veszélyzónában, ahol a fitneszgurunak szavaztak bizalmat. Rendkívül csalódott volt a színésznő, a döntő kapujában kiesni rendkívül fájdalmas lehet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Norbi pedig könnyes szemekkel nyilatkozott az RTL Klub kamerái előtt, nagyon boldog volt, hogy megkaphatja a chefkabátot, ami nagy célja volt. Még mielőtt ez megtörtént volna, a versenyzőknek egy új Michelin-csillagos cheffel kellett dolgozniuk.

Ronaldo egy nagyszerű hírről számolt be, a portugálok imádni fogják (videó)

Tóth Szilárd színesítette tovább a műsort, de olyasvalamit kért, ami mindenkinek feladta a leckét. Az eddigi legnehezebb feladattal találták szembe magukat a sztárok, amit Schobert Norbi is elismert azok után, hogy Szilárd közölte vele, nem jó, amit csinál és „két liter” olajban süti a lepényeket.

Lapozó: 1 2