Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,78 Ft
Euró
398,97 Ft
Font
476,34 Ft
Bitcoin
62,172 $

A Barca megkörnyékezte a Juventus egyik csatárát

A Barca minden lehetőséget megragad, hogy kicsit felturbózza csapatát, most pedig megkörnyékezték a Juventus csatárát, Federico Bernardeschit.

...svg content...Az olasz Federico Bernardeschi (b) és a walesi Joe Rodon a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik fordulójában játszott Olaszország - Wales mérkõzésen a római Olimpia Stadionban 2021. június 20-án. MTI/EPA/REUTERS/Alberto Lingria
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barca nem túl előkelő, nyolcadik helyen áll jelenleg a LaLiga tabelláján, 18 ponttal lemaradva a dobogó csúcsán lévő Real Madridtól, Xavinak pedig most az a feladata, hogy megfordítsa a Barca balszerencséjét, és minden követ megmozgasson, hogy a klub újra az élmezőnyben legyen.

Ennek érdekében pedig lázasan kutatnak azon játékosok után, akiket akár a téli átigazolási időszakban már meg is tudnának szerezni: a következő kiszemelt pedig a Juventus csatára, Federico Bernardeschi, aki azzal küzd klubjánál, hogy nem kap elég lehetőséget a pályán, és már meg is kezdődtek a nem hivatalos tárgyalások a játékos leigazolása kapcsán. Soron kívül Dömötör Csaba Magyar Péterről: „A mobiltelefonjukra minden percben vigyázzanak”

A Juventus játékosának nyáron jár le szerződése klubjával, az első kapcsolatfelvételre pedig akkor került sor a játékossal, amikor Joan Laporta Torinóba utazott Pedri bemutatkozására, ahol Mino Raiola ügynökkel is találkozott. Federico Bernardeschi szerződése rövidesen eljár, és pont illene a Barca dinamikájába, ráadásul alig kapott lehetőséget a pályán a Juventusnál.

Miután Aguero szívproblémái miatt kénytelen volt visszavonulni a profi futballtól, a Barcának is keresnie kell valakit a helyére, habár egy ilyen kaliberű játékost csak egy hasonló teljesítményű titánnal lehet pótolni, ezért a Barca nem veti el annak a lehetőségét, hogy ajánlatot adjanak majd Haalandért, a megbeszélések pedig gördülékenyebbek lehetnének, hiszen Mino Raiola egyben Haaland ügynöke is.

Habár fontos megemlíteni, hogy hiába a jó kapcsolat Laporta és Raiola között, mindenki tudja, hogy Raiola nem ma kezdte, és leginkább a zsebét szereti megtömni, ezért nagy valószínűséggel azt a klubot fogja javasolni Haalandnak, amelyik a legtöbb pénzt kínálja majd neki – írja az ESPN.

Orbán Viktor visszavágott Dobrev Klárának: „Putyin elnök úr ott ült az önök konyhájában”

Miközben Dobrev Klára Orbán Viktort azzal vádolja, hogy milyen szoros viszonyt ápol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, évekkel korábban az orosz vezető náluk járt vendégségben.