Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Engedélyt kapott a rendőrség, hogy átkutassa Alec Baldwin telefonját

Javában zajlik a nyomozást a ’Rust’ című film forgatásán történt tragédia kapcsán, ahol Hayna Hutchins operatőr életét vesztette.

...svg content...Az ABC News amerikai tévétársaság által közreadott képen Alec Baldwin amerikai színész (b) interjút ad a Good Morning America címû reggeli televíziós show mûsorvezetõjének, George Stephanopoulosnak 2021. december 1-jén. A színész a halálos balesesetrõl beszélt, amelyet 2021. október 21-én okozott a Rust címû film forgatásán. Baldwin ekkor egy kellékfegyverrel agyonlõtte a vezetõoperatõrt, Halyna Hutchins, a rendezõt pedig megsebesítette az új-mexikói Santa Fe közelében. MTI/AP/ABC News/Jeffrey Neira
Észak-Amerika

Nagy Noel

Szerkesztő

Ennek keretében pedig az új-mexikói Santa Fe illetékes bíróság engedélyezte a rendőrség számára, hogy átkutassák Alex Baldwin telefonját – írja a Sky News. Az engedélyt egy iPhone-ra adták ki, amely a színész tulajdonában van.

Úgy tudni, a bíróság egy bizonyos üzenetváltására kíváncsi, amely Baldwin és egy meg nem nevezett személy között zajlott le az iMessages felületen. Arról nem számoltak be, hogy milyen jellegű bizonyítékot várnak ettől a beszélgetéstől. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A Rust forgatása azt követően fulladt tragédiába, hogy Alec Baldwin kezében elsült a fegyver a forgatási szünetben. Baldwin azzal a tudattal forgatta a fegyvert, hogy az kellék, azonban éles lövedékkel volt megtöltve.

A fegyver elsült, amely eltalálta ezt követően Hayna Hutchinst és a film rendezőjét, Joel Souzát is. Hutchins végül a kórházba szállítást követően életét vesztette, míg Souza megúszta sérülésekkel az egyelőre rejtélyes tragédiát.

Baldwin a múlt héten adott először interjút a tragédia óta, az ABC hírtelevízió George Stephanopoulos által vezetett műsorának, ahol elárulta, hogy nem húzta meg a ravaszt, ezért sem érti a helyzetet:

„Nem lett meghúzva a ravasz, én nem húztam meg. Nem, sosem szegeznék senkire fegyvert és azt nem is húznám meg”

Baldwin azt is elmondta, hogy egyelőre fogalma sincs, hogyan kerülhetett éles lőszer a forgatásra, elmondása szerint azt valaki belerakta. Hozzátette: eleve már csak azért sem érti, mert semmi keresnivalója nem volt éles lőszernek a forgatáson.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.