Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Konyhafőnök VIP: Tóth Vera feladta, aztán mégsem, megvan az új kieső

Tóth Vera feladta, de közben mégsem, valakinek a végén azonban távoznia kellett a döntők előtt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az első főzés nagyban befolyásolta a versenynap eredményét. A 8 fős középdöntős mezőnyt éttermi hangulat várta a stúdióba lépve, ahová különleges, szakértő vendégek érkeztek kóstolni. Tornóczky Anita az első döntős lett, míg Rába Timitől elbúcsúzott a zsűri. Tóth Vera pedig a sok stressz miatt majdnem feladta a versenyt! – olvashatjuk az RTL Magyarország összefoglalójában

Újra csapatban, ezúttal 4-4 fős brigádban küzdöttek meg a kékek és a pirosak. Most nem Fördős Zé tésztái, hanem Sárközi Ákos és Rácz Jenő döntötték el, hogy kik legyenek a konyhafőnökök. Görög Zita először kapott lehetőséget, Rába Timinek pedig séfje szerint újra bizonyítania kellett.

A konyhai hierarchiát azonban már a konyhafőnökök véglegesítették. Görög Zitáéknál a sous-chef Tornóczky Anita lett, a szakács Gyenesei Leila, míg konyhai kisegítővé Németh Kristóf vált. Rába Timi csapatában a sous-chef Schobert Norbi, a szakács Tóth Vera, míg a kisegítő Osvárt Andi lett.

A feladat tétje óriási volt: a jobban teljesítő csapat tagjai nem vettek részt a második főzésben, sőt, az egyik versenyző egyenes ágon kerülhetett be – elsőként – A Konyhafőnök VIP Döntőjébe! Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az Instagram új slágere: Majka és felesége, Hajni

Egy három fogásos menüsort kért a zsűri, három-három tányéron szervírozva. Az ételsort séfjeik, Sárközi Ákos és Rácz Jenő, állították össze. A kék előétel konfitált kacsa volt, házi raviolival, fenyőmaggal és gyömbéres narancsmártással, főételük borókás őzgerinc olvadó sütőtökkel és sült gombákkal, desszertnek pedig csillagánizsos madártejet készítettek.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.