Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

5 PlayStation-exkluzív játék, ami 2021-ben berobbantotta a konzolpiacot

Különleges év volt az idei videójátékok szempontjából, hiszen bár nem jelent meg túlságosan sok cím a piacon, a PS-exkluzív game-ek szokásukhoz híven kimagasló minőséget képviseltek.

...svg content...Sony
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A konzoljátékok piaca 2021-ben kétségtelenül versenyképesebbé vált, különösen a Microsoft Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatásának hála, amely rengeteg játékot kínált a gamereknek, akik hajlandóak voltak havonta fizetni érte.

Válaszul a Sony kihasználta erejét, hogy izgalmas és innovatív játékokat jelentessen meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt. Ez egy újabb olyan esztendő volt, amikor a Sony-nál az exkluzivitás került középpontba, a stratégiájuk pedig kifizetődőnek bizonyult. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Idén a Sony több olyan first-party játékot dobott piacra, amelyek megmutatták az újgenerációs technológia képességeit, miközben azt is sugallták, hogy a játékok merre tartanak majd a jövőben.

Míg a nagy költségvetésű first-party stúdió játékai – mint például az Insomniac által fejlesztett Ratchet & Clank: Rift Apart – keltették talán a legnagyobb feltűnést, a PlayStation más alkotásokat is kínált, ezen felül gyakran a cross-platform címek éppen a Sony konzoljain futottak a legjobban.

2021 végéhez közeledvén kiválogattunk öt olyan fantasztikus AAA- és indie-címet, amelyek jelenleg kizárólag PlayStation játékgépeken érhetőek el, és nemcsak a kritikusoktól, hanem a gamerektől is pozitív értékeléseket kaptak az idei év folyamán.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Lapozó: 1 2 3 4 5