Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,79 Ft
Euró
399,52 Ft
Font
476,69 Ft
Bitcoin
62,467 $

Érdekes tanácsot kapott Jürgen Klopp: őt kéne leigazolnia a Liverpoolnak

José Enrique, a Liverpool korábbi balhátvédje tanácsot adott a német sikeredzőnek, hogy kivel erősítse meg a támadósort.

...svg content...Fotó: EPA/Javier Etxezarreta
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Az elmúlt évek során a Liverpool rendelkezett a világ egyik legjobb támadóhármasával, amely tavaly négyessé egészül ki. Hosszú ideig a Szalah-Firmino-Mané megkérdőjelezhetetlen volt a csapatnál, ez viszont Diego Jota érkezésével megborult és Firmino helyett most már sokszor a portugál a kezdő.

Ennek viszont meg is van az eredménye: Mohammed Szalah idén 14 gólt és 9 gólpasszt szerzett, Diego Jota 8 találattal és 1 gólpasszal járult hozzá a Liverpool sikereihez, míg Sadio Mané egyelőre 7 gólnál és egy gólpassznál jár. Soron kívül Megszólalt a tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra férje

José Enrique szerint azonban már télen mindenképpen meg kell erősíteni a Liverpool támadósorát, már csak azért is, mert januárban és februárban Afrikai Nemzetek Kupája lesz, amelyben Mané és Szalah is érintett.

Enrique pedig a brit Metro nevű lapnak adott interjújában kifejtette, hogy a Real Sociedad tehetséges svéd támadója, Alexander Isak lehet az, aki megfelelően tudná pótolni a két afrikai játékos híján kiesett gólokat:

„Én egy olyan játékost választanék, aki mindhárom poszton tud játszani. Én Isakra gondolnék a Sociedadból, szerintem le kellene igazolniuk, mielőtt megállapodik a hosszabbításról”

Enrique úgy véli, hogy Isak tökéletes profillal rendelkezik, ami a Liverpool játékába kiválóan beleillene. Azt maga is elismerte, hogy feltehetően 50-60 millió euró körüli összeget kérnének érte, de szerinte ez egy megérős befektetés lenne a csapat számára.

Orbán Viktor reagált a DK-s akcióra: „Egy újabb DK-s pojáca”

Orbán Viktor miniszterelnöknek megvan a véleménye a DK akciójáról, ami sokak szerint inkább kínos volt, mint hatásos.

Elkezdték elérhetővé tenni a Google Fotók új keresőjét, az MI dolgozik mögötte

A hírek szerint rövidesen széles körben is bevezetheti a Google azt az új keresőt, aminek köszönhetően már természetes emberi nyelven is lehet képeket keresni a Google Fotókon belül.