Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,19 Ft
Euró
399,36 Ft
Font
476,17 Ft
Bitcoin
62,461 $

Olasz bajnokságból dobhatnak mentőövet a Barcelona korábbi középpályásának

Nem akar lemaradni a világbajnokságról, viszont alig van játékperce Arthurnak, a Juventus brazil középpályásának.

...svg content...Fotó: EPA/Anatolij Maltsev
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Arthur érkezése a Juventusba meglehetősen rejtélyes körülmények között történt, már az ügyletet sem igazán értette az ember: egy fiatal és tehetséges középpályást beáldoz a Barca egy már idősebb, látványosan a csúcsán túl lévő középpályásért.

Mindkét fél rosszul járt az üzlettel: Miralem Pjanic nagyon szürke volt a Barcelonában és már egy éve után távozott a török ligába, miközben Arthurnak egyszerűen nem találják a helyét a torinóiak kezdőjében, és akkor sem élt különösebben a lehetőséggel, amikor megkapta. Soron kívül Magyarország 500 millió euró hitelt nyújt Észak-Macedóniának

Arthurt még Maurizio Sarri szerette volna a Juventushoz, a brazil leigazolását követően azonban Sarrit kirúgták, Andrea Pirlo meg már nem tudott mit kezdeni vele. Massimiliano Allegri érkezése sem javított a helyzeten, alig kap játékpercet az ifjú.

A Calciomercato tudomása szerint pedig Arthur akár távozhat is a csapattól, mivel mindenképpen szeretne folyamatos játékhoz jutni, hogy a 2022-es katari világbajnokságon részt tudjon venni és képviselni tudja Brazíliát.

Az olasz lap szerint két klub dobhat neki mentőövet: az egyik José Mourinho AS Romája, amely viszont nem kívánna nagy összeget fizetni érte, a másik pedig a Lazio, amelynek éppen Maurizio Sarri a jelenlegi menedzsere.

Mivel a Juventusnak sem éppen rózsás a pénzügyi helyzete, ezért azt nem engedhetik meg maguknak, hogy ingyen elveszítik, viszont már biztosan veszteséggel szállnak ki a brazilból, aki 72 millió euróért érkezett a csapathoz.

13. havi nyugdíj: fontos kérdés tisztázódott a téma kapcsán, ezt érdemes tudni

Nem mindenkinek jár a 13. havi nyugdíj. Mutatjuk, mit kell tudni ennek kapcsán.

Manfred Weber szerint Magyar Péter le fogja győzni Orbán Viktort

Manfred Weber minden eddiginél jobban tette egyértelművé, milyen ellenszenvet érez Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel szemben.