Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Tóth Andi elmondta, miért nem sír a műsorok ideje alatt

Andi érdekes dolgokat árult el magáról, és arról, hogy ez az egész milyen módon csapódik le benne.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak, akik azt hiszik, Tóth Andiban nincsenek igazán érzelmek, de ez nem igaz. Tele van érzelemmel, és ezt legutóbb a táncparketten mutatta meg, ráadásul hónapokon át, heti rendszerességgel a TV2-n.

Nem akar másoknak, vagy bizonyos normáknak megfelelni, saját maga igyekszik lenni, és elégedett azzal, amit a tükörben lát. Egy olyan ember áll vele szemben, aki kiáll magáért, és valóban a saját életét éli, nem másét. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

„Kevés olyan dolog van, ami belőlem érzelmeket facsar ki, viszont azok nagyok. Ezeket hazaviszem, ezeket tudom kontrollálni.” – mesélte a TV2-nek adott riportjában, amiben más dolgokra is rávilágított.

Gáspár Bea hatalmas beszólása Győzikének: „More, olyan vagy, mint Alekosz!”

„Tét nincs olyan, hogy szétcsordulnak bennem az érzelmek, és kijön belőlem.” – folytatta Andi, aki úgy érzi, helytálló az a jelző róla, hogy kemény. „Kőkemény! Igen!” – válaszolt nevetve, de határozottan.

Lapozó: 1 2

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Halálos áldozata is van a bátaszéki lakástűznek, 17 tűzoltó próbált segíteni

Mint kiderült, halálos áldozata is van a Bátaszéken bekövetkezett lakástűznek, amiről a Katasztrófavédelem adott tájékoztatást.