Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,87 Ft
Euró
386,72 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
65,310 $

Nem kellett sokat várni, újrasorsolják a BL-párosításokat

Miután a BL-sorsolás botrányba torkollott és a szurkolók újrasorolást követeltek, be is jelentették azt.

...svg content...UEFA
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A BL-sorsolás szabályai szerint a csoportgyőztesnek a csoport második helyezettjével kell összecsapnia, az azonos csoportban vagy azonos országból származó csapatokat azonban nem lehet egymás ellen sorsolni.

Éppen ezért, amikor a Villarealt sorsolták ki másodiknak, nem lehetett volna ellene sorsolni a Manchester Unitedet, így hatalmas volt a meglepődés, amikor a házigazda éppen magyarázta a szabályokat, majd kihúzta a Manchester Cityt. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Azonban ha ez még nem elég ellentmondásos, sokan arra gyanakodnak, hogy a Manchester Unitedet azért nem tették vissza az urnába, hogy a legközelebbi döntetlenre kihúzzák az Atletico Madrid ellen.

A szurkolók heves reakciója után azonban ők is észrevették, hogy ez így nincs rendjén, és be is jelentették, hogy a sorsolás eredménye semmis, ugyanis ma délután 3 órakor megismétlik a sorsolást.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.