Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
398,47 Ft
Font
477,89 Ft
Bitcoin
62,662 $

X-Faktor: Alee elismerte, szándékos volt

Alee taktikai okokból vett vissza a rapből az elmúlt időszakban, de ez akár az egész versenyébe is kerülhetett volna.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig a többség abban a tudatban volt, hogy Alee rapperként versenyez az X-Faktorban, mint egy másik fiatal társa a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi évadában, akinek Majka volt a mestere.

Alee ByeAlex mentoraként lépdel előre az X-Faktorban, és egy újabb felemás szombaton van túl, mert ugyan nem kapott széket, a közönség továbbjuttatta. Nagyon nagy tábor áll mögötte, a két lánynak valami egészen szenzációs produkcióra lesz szüksége, hogy meg tudják szorongatni a 16 éves társukat. Soron kívül Helyszíni fotókon egy egytonnás világháborús bomba, amit Ferencvárosban találtak

Gáspár Laci ezúttal sem volt elégedett Alee énekhangjával, és nem teljesen érti, hogy miért volt ebből több az utóbbi időben, mivel rapperként ismerték meg. A közösségi médiában is olvasni jó pár hasonló kritikát.

Alee elismerte, szándékos volt tőle, hogy mostanában többet énekelt, és a rap kicsit háttérbe szorult. Ez egyfajta taktika is volt a részéről, ami akár nagyon rosszul is elsülhetett volna, ám a rajongói kitartanak mellette.

Lapozó: 1 2